A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

НА ЗАСІДАННІ РАДИ ЕТНОНАЦІОНАЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ РОЗГЛЯНУЛИ НОВУ РЕДАКЦІЮ КОНЦЕПЦІЇ МОВЛЕННЯ З ТЕМАТИКИ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН

Дата: 20.03.2018 18:48
Кількість переглядів: 352

     Під головування першого заступника Міністра культури України Світлани Фоменко відбулось чергове засідання Ради етнонаціональних організацій України, під час якого було обговорено нову редакцію Концепції мовлення з тематики національних меншин Національної суспільної телерадіокомпанії України.

    У засіданні Ради взяли участь фахівці Міністерства культури з питань релігій та національностей та громадських організацій, які представляють інтереси більшості національних меншин в Україні.

    Під час засідання Голова правління Міжнародної громадської організації «Інтернаціональний союз», член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Дарія Карякіна представила нову редакцію Концепції мовлення з тематики національних меншин Національної суспільної телерадіокомпанії України.

    Учасниками засідання було обговорено представлену редакцію Концепцію, а також пропозиції щодо внесення змін до згаданої Концепції та прийнято рішення стосовно її доопрацювання.

Джерело:http://mincult.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245347203&cat_id=244913751


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень