A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Представники громадських організацій взяли у часть у тренінгу «Інструменти фандрейзингу та профілактика професійного вигорання»

Дата: 16.10.2018 17:13
Кількість переглядів: 285

15 жовтня 2018 року у рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо-переміщених осіб та постраждалого від конфлікту населення в Україні», який фінансується Європейським Союзом, в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва відбувся тренінг «Інструменти фандрейзингу та профілактика професійного вигорання», у якому взяла участь головний спеціаліст управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ірина Стеценко.

Під час роботи тренінгу було охоплено повний цикл фандрейзингу: від ідеї до результату. Представникам громадських організацій, які були задіяні у тренінгу роз'яснено процес залучення грошових коштів та інших ресурсів (людських, матеріальних, інформаційних тощо), які організація не може забезпечити самостійно.

Цікавим моментом групової роботи тренінгу були проведення практичних вправ та роз’яснення поведінкового алгоритму у стресовій ситуації на робочих місцях, під час якої відбулась презентація кожного з учасників тренінгу, а також проведено аналізування стресорів і вирішення проблематики та профілактика професійного вигорання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень