A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Міжконфесійна хода: «За здорову сім’ю» відбудеться на Вінниччині

Дата: 10.05.2017 17:01
Кількість переглядів: 417

10 травня в Центрі національних культур Вінниччини відбулося засідання організаційного комітету з відзначення 500-річчя Реформації.

Участь у засіданні взяли начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький та представники протестантських Церков, які обговорили  виконання плану заходів з підготовки та відзначення у Вінницькій області ювілейної дати.

Зокрема, було анонсовано проведення 14 травня публічної міжконфесійної  ходи:  «За здорову сім’ю». За словами організаторів, акція спрямована на підтримку християнських цінностей та традиційної сім’ї. Розпочнеться хода з площі Шевченка та пройде по вулиці Соборна до площі Гагаріна.

По завершенню міжконфесійної ходи заплановано проведення благодійного концерту та збір  коштів для онкохворої дитини.

Нагадаємо, відповідно до Указу Президента, в Україні у 2017 році відзначається 500-річчя Реформації. На виконання цього Указу прийнято розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21.09.2016 року № 694 «Про затвердження заходів щодо відзначення на Вінниччині 500-річчя Реформації», в області створено організаційний комітет з відзначення ювілейної дати, та затверджено план заходів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень