A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Єврейська громада Вінниччини з гуманітарною допомогою на Сході

Дата: 07.09.2023 10:31
Кількість переглядів: 39

Національні спільноти області продовжують долучатись до волонтерської діяльності. Представники Вінницького обласного товариства єврейської мови та культури (голова Олександр Цодікович), за останній місяць літа проїхали 5 тисяч кілометрів з гуманітарним вантажем.

Найбільш нужденним жителям Херсона і Миколаїва, Дружківки і Костянтинівки Донецької області доставили 6,5 тонн гуманітарного вантажу, 450 продуктових наборів, 450 гігієнічних наборів, 90 фільтрів для води.

Гуманітарна допомога Вінницькій єврейській громаді надається іноземними спонсорами, серед них: World Jewish Relief (Великобританія) та Dutch Jewish Humanitarian Fund (Нідерланди), які неодноразово виділяли значну суму коштів для мешканців міст, що потерпають від постійних обстрілів російських загарбників. Також єврейська спільнота вдячна  за підтримку у волонтерській роботі  керівництву компанії LetyShops (Україна – Вінниця).

Волонтерство завжди було і є важливим фактором допомоги, але ніщо так не опише надважливість цієї справи краще, ніж сповнені надії та вдячності, усміхнені очі людей.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень