A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

День знань у навчально-виховному комплексі «Джерело мудрості»

Дата: 01.09.2023 14:08
Кількість переглядів: 45

День 1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, нових звершень.

На жаль, цьогоріч це світле і радісне свято проходить в умовах повномасштабної війни, яка не здатна зруйнувати новий старт і бажання вирушити у цікавий Світ Знань. Жодні перешкоди не завадять молодому поколінню впевнено йти до нових знань та звершень заради світлого майбутнього в мирній Україні.

В заходах з нагоди Дня знань взяв участь начальник Управління у справах національностей та релігій Вінницької обласної військової адміністрації Ігор Салецький, який привітав дітей та вчителів із початком навчального року та побажав успіхів, незабутніх вражень та захоплюючих мандрів до Світу знань.

Із гарним настроєм та посмішками зустріли День знань на святковій лінійці юні вихованці та вчителі навчально-виховного комплексу «Джерело мудрості», що у селі Парпурівцях Вінницького району.

Навчально-виховний комплекс «Джерело мудрості» відповідним чином підготувався до нового навчального року, створивши належні умови для здійснення освітньої діяльності.

В умовах військового стану облаштовано укриття для учасників освітнього процесу на випадок повітряної тривоги.

Особливі слова вдячності висловлено голові Подільської Конференції Церкви АСД Зайцеву Олександру Анатолійовичу, директору навчально-виховного комплексу «Джерело мудрості» Мельник Марині Олександрівні та педагогічному колективу за активну волонтерську допомогу військовослужбовцям, внутрішньо переміщеним особам, постраждалим внаслідок збройної агресії рф.

Подяка усім і кожному, хто вчинками і згуртованістю у надскладні часи наближає нашу Перемогу.

Нехай здобуті знання стануть міцним фундаментом, а життєвий шлях буде цікавим та повним успіхів!

Вдалого старту у новому навчальному році з вірою у Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень