A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

VІIІ благодійний фестиваль польової кухні у Вінниці

Дата: 03.07.2023 09:42
Кількість переглядів: 102

01 липня 2023р. у міському парку культури та відпочинку ім. М. Леонтовича відбувся благодійний VІІІ фестиваль польової кухні ім. Тараса Сича, який загинув на початку війни у 2014 році.

У заході взяли участь начальник Управління у справах національностей та релігій Вінницької ОВА Ігор Салецький, заступник начальника Алла Ратинська,  національно-культурні товариства азербайджанської "Атеш" (голова Теймур Абушов), єврейської "Хесед Емуна" (голова Ірина Кноп) та польської "Відродження" (голова - Лідія Яковенко) спільнот.

Гості фестивалю мали змогу скуштувати страви багатонаціональної кухні, це азербайджанський плов і шашлик, єврейська чолнта, гефілте фіш, святкова хала, ханукальні пончики і гоменташен, а також польський бігос, ковбаски по-домашньому, пляцок малиновий та багато інших страв.

Окрім того, на кожній локації були скриньки, де відвідувачі могли внести свій донат адресно.

 Азербайджанська спільнота представила  фото-банер зі світлинами азербайджанських воїнів, які загинули за вільну й незалежну Україну. Від єврейської спільноти була представлена фото-виставка Бориса Бухмана "Шляхами до перемоги".

Жителі міста та області долучились до благодійної справи. Усі кошти, зібрані під час фестивалю, будуть направлені на допомогу збройним силам України, аби прискорити  Перемогу над ворогом!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень