A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ДЕСС запрошує до публічного обговорення проєкту Порядку утворення та функціонування Центру національних меншин (спільнот)

Дата: 06.06.2023 11:19
Кількість переглядів: 38

Проєкт Порядку розроблено на виконання положення частини першої статті 19 Закону України «Про національні меншини (спільноти) України» та виконання дорученням Прем’єр-міністра України від 10.01.2023 року № 36215/1/1-22.   

Розроблення проєкту Порядку обумовлене необхідністю забезпечення єдиних умов щодо створення і функціонування Центрів національних меншин (спільнот) у відповідних адміністративно-територіальних одиницях на території України, визначення прозорого механізму щодо розгляду ініціативи громадських об’єднань національних меншин (спільнот) щодо їх створення. 

Зауваження і пропозиції до проєкту Порядку приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до 15 червня 2023 року включно в електронному вигляді на адресу  consultations@dess.gov.ua.

Відповідальна особа за проведення консультацій стосовно Проєкту акта – Олег Пурій, відділ співпраці з етнічними спільнотами ДЕСС, тел. +380 97 298 2286

Результати консультацій з громадськістю будуть оприлюднені на офіційному сайті ДЕСС.

Порядок утворення та функціонування Центру національних меншин (спільнот)

08.06.2023 року о 12:00 ДЕСС заплановано онлайн громадське обговорення Порядку утворення та функціонування Центру національних меншин (спільнот) для того, щоб взяти участь в заході заповніть форму до 06.06.2023.

(За матеріалами ДЕСС)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень