A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Масштабну благодійну поїздку до Великодня провело на Харківщину Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської

Дата: 18.04.2023 11:29
Кількість переглядів: 48

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) продовжує допомагати нашим співвітчизникам у звільнених областях України, що досі потерпають від російських обстрілів та бойових дій.

- З нагоди світлого свята Великодня ми провели масштабну гуманітарну й благодійну акцію для мешканців Харківщини. Поїхали туди аж п’ятьма великогабаритними мікроавтобусами. Ми відвідали нещодавно звільнене від росіян місто Ізюм та навколишні села. Там надали благодійну допомогу місцевим мешканцям. Привезли людям, як звично, продуктові набори, воду, предмети першої необхідності за їхніми запитами, - розповідає диякон церкви та волонтер Віктор Данильченко. – За сприяння військових, місцевих органів влади та наших братів та сестер з Харківщини організували пересувні пункти із видачі благодійної допомоги у багатьох зруйнованих російськими окупантами селах.

У багатьох населених пунктах досі немає ані освітлення, ані газопостачання. Деякі села досі перебувають під обстрілами. Ми чули й відлуння канонади та звуки боїв… Тож люди дуже потребують гуманітарної допомоги та підтримки. Звісно, місцеві мешканці неабияк зраділи цим Великоднім подарункам.

А ще ми відвідали й українських воїнів-захисників та теж передали за їхніми запитами їм Великодні подарунки! Тим більше, цього разу презент з домівки отримали й мешканці Вінниччини, які наразі на службі! Тож працюватимемо у цьому напрямку й надалі.

У цій масштабній гуманній акції взяли участь наші брати та сестри з громад Староміської церкви м. Вінниці, Зарванців “Нове Життя”, Великих та Малих Крушлинців, Вінницьких Хуторів, представники християнського музичного гурту “Скінія” і так далі. А також усі небайдужі громадяни, меценати, благодійники. Ми щиро вдячні усім за підтримку. І запрошуємо й надалі доєднуватись до нашої гуманної ініціативи.”

На фото – епізоди гуманітарної поїздки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень