A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

“Допомагаємо військовим, внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам, особам з інвалідністю!”

Дата: 07.04.2023 15:48
Кількість переглядів: 58

Вінницьке обласне управління “Української Церкви Християн Віри Євангельської” (голова Управління, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Любчак Василь Степанович) усією громадою працює на перемогу.

– У селі Джулинка однойменної сільської територіальної громади Гайсинського району служить пастором Помісної церкви “Преображення” наш брат Віталій Стьопин. Свого часу він утримував будинок сімейного типу. Там на додачу до своїх двох власних дітей пастор із дружиною вдочерили та всиновили ще 17 хлопчиків та дівчаток. Час минув, діти подорослішали, виросли, вже мають свої родини, - розповідає Василь Любчак. – Але все одне гуртом продовжують надавати допомогу людям.

Нещодавно громада Церкви влаштувала благодійну акцію для внутрішньо переміщених осіб й місцевих мешканців з Джулинської громади – рідних й близьких наших Героїв-захисників, багатодітних матерів, дітей, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, самотніх осіб тощо. Благодійники відвідали родини і передали людям допомогу – продуктові набори, предмети першої необхідності. Хтось за потребою отримав і засоби гігієни і одяг. Загалом, ми допомогли так близько 60 особам. Звісно, люди були дуже вдячні за подарунки. В подальшому, громада обов’язково планує продовжувати такі гуманні акції.

Пастор Віталій Стьопин та релігійна громада Церкви “Преображення” проводять дуже активну волонтерську діяльність з початку повномасштабного вторгнення. Неодноразово брат Віталій спільно із друзями-благодійниками та небайдужими громадянами доправляв та особисто відвозив благодійну допомогу та подарунки нашим бійцям на передову. Навіть передав військовим свій бус. Допомагав із родиною та друзями й внутрішньо переміщеним особам. Усіма цими гуманними справами він активно займається й досі! Благодійна та безкорислива праця усіх наших Братів та Сестер на спільну Перемогу триває!”

На фото – допомога людям від Церкви “Преображення”



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень