A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Благодійний проєкт Хліб “Життя” у допомогу нашим Героям-захисникам

Дата: 06.04.2023 10:14
Кількість переглядів: 58

Благодійний проєкт Хліб Життя” у допомогу нашим Героям-захисникам започаткували меценати, підприємці, небайдужі громадяни за активної участі та сприяння адвентистів сьомого дня Піщанської громади. Про це повідомляється на офіційних сторінках Подільської Конференції АСД та БФ “Піщанські люди” у Фейсбук. Також там оприлюднили фотозвіт проєкту:

- Минулого тижня у Піщанці стартував новий благодійний проєкт Хліб “Життя”. Хлібчик тричі на тиждень випікається на території Церкви адвентистів сьомого дня. Разом із Прихожанами  Любов’ю Драгомаз, Катериною Танасійчук та Владиславом Доминченим реалізовуємо задумане та стараємося налагодити всі необхідні процеси, щоб стабільно працювати і стабільно допомагати Захисникам своїм Хлібом.

Ми щиро вдячні всім, хто підтримав “Життя”, особливо на старті. Проєкт передбачав витрати на пакування Хлібу. Тут нас виручив земляк Олександр Кушнір, який оплатив 1000 бумажних пакетів для Хлібу “Життя”. Вже не вперше свою надійну руку допомоги Піщанським людям протягнув Олексій Логачьов у своїй вінницькій друкарні “Веда”. Він безкоштовно надрукував 500 наклейок для упаковки.

Дякуємо Галині Захарчук за спонсорські 2000 гривень, що за першою потребою будуть витрачені на муку!

Дякуємо і цінуємо Вашу підтримку!

Дякуємо усім піщанським підприємцям, які пустили Хліб на свої полиці, погодившись на деякі незручності для себе та своїх продавців. Нагадуємо, що вартість буханки “Життя” 24 гривні, і магазини не заробляють жодної копійки. Дякуємо керівництву гуртової бази та мінімаркету, їхнім чудовим продавцям, дякуємо усьому колективу обох магазинів Сікорських, продавцям “Ромашки” і особисто - родині Киртоки, вагончику Ніколи, магазинам Грушків, Безпальчуків та “Школярику”! Ви найкращі!

Минулого тижня у Піщанських магазинах було продано 356 буханочок “Життя”. Згідно задумки ми із колегами перерахували 50% від вартості Хлібу на рахунок БФ “Піщанські люди”. Це 4300 гривень на потреби Захисників-Земляків.

Вдячні кожному, кто купує “Життя”, просимо не проходити повз полиць, бо це не просто Хліб. Це допомога тим, хто нас захищає.

Після тижня праці є що проаналізувати і вдосконалювати. Можна пекти більше і більше коштів передавати на потреби Захисників, але не вистачає рук. Тож просимо відгукнутись тих, хто готовий допомагати випікати Хліб.

Також існує потреба у інгредієнтах: олії, муці, цукру, солі. Якщо у Вас є запаси, якими можете поділитися з нами, будь ласка, зробіть це!

Благодійний фонд відкрив окремий рахунок для проєкту “Життя”. Номер рахунку вказаний на упаковці.

Продовжуємо пекти, продовжуємо купувати! Дякуємо Захисникам та усім, хто їм допомагає!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень