A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

“Багато шляхів, якими раніше ще спокійно їздили волонтери, зараз перебувають під постійними обстрілами…”

Дата: 30.03.2023 15:55
Кількість переглядів: 62

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) продовжує допомагати нашим військовим та співвітчизникам у звільнених областях України.

“- Днями ми зробили волонтерський рейс на Харківщину. Відвідували наших Героїв-захисників, які боронять нещодавно звільнений та досі прифронтовий Куп’янський район, - розповідає диякон церкви та волонтер Віктор Данильченко. – Близькість фронту тут відчувається дуже добре. Бо багато шляхів, якими раніше ще спокійно їздили волонтери, зараз перебувають під постійними обстрілами…

Ми відвезли воїнам смачні та поживні подарунки. Загалом – десь 2.5 тонн благодійної допомоги. І найголовніше – дитячі листи із побажаннями Перемоги та якомога скорішого повернення додому. Ці листи, малюнки, листівки намалювали та написали вихованці наших недільних шкіл. Я вже розповідав про таку важливу ініціативу, що запровадив педагогічний колектив наших недільних шкіл серед дітей та їхніх батьків задля моральної підтримки наших захисників на фронті. І наголошу, що воїни дуже задоволені такими вітаннями з дому і часто просять саме такі от дитячі малюнки!

Ми відвідали й місцеві громади Куп’янського району Харківщини… Подекуди, у зруйнованих обстрілами, бомбардуваннями й окупацією селах лишились лише кілька десятків людей, які не мають можливості виїхати. Наприклад, особи з інвалідністю та люди похилого віку. Тож, як звично, ми передали благодійну допомогу й місцевим мешканцям. Передали й три інвалідні візочки саме для осіб з інвалідністю.

Ця волонтерська поїздка відбулась за ініціативи та всебічної підтримки наших братів й сестер з релігійної громади Церкви “Нове Життя” з села Зарванців, а також Староміської церкви м. Вінниці та Вінницького обласного благодійного фонду “Світло Надії” в особі п. Віталія Петровича Маламури. Як завжди, ми знову активно готуємося до наступних поїздок та запрошуємо доєднатись усіх бажаючих допомогти нашим військовим та співвітчизникам.”



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень