A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Митрополит Симеон взяв участь в урочистостях з нагоди 50-річчя Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони

Дата: 27.03.2023 11:01
Кількість переглядів: 65

23 березня 2023 року у Вінницькому вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони відбулися урочисті заходи, що були присвячені 50-річчю закладу та випуску курсантів.

На запрошення керівництва училища урочисті заходи відвідав митрополит Вінницький і Барський Симеон, повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ). Владику супроводжував настоятель храму святителя Миколая, що діє при училищі, протоієрей Вячеслав Буданевич. Серед почесних гостей були були начальник Департаменту поліції охорони Олексій Березневич, голова Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, директор департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Вінницької ОВА Богдан Зубчик, директор департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА Володимир Буняк та інші.

Перед початком урочистостей присутні вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

До керівництва закладу та випускників з вітальним словом звернувся митрополит Симеон. Владика зауважив, що під час учбового процесу курсанти навчалися охороняти порядок, а також берегти життя людей, адже кожна людина є великою цінністю перед Богом. Тому митрополит Симеон закликав майбутніх поліцейських відповідально ставитися до своїх обов'язків.

Митрополит Симеон привітав начальника училища полковника поліції Олександра Залізняка, викладачів і курсантів з Ювілеєм закладу і побажав їм бути завжди під охороною Божою та покровом і опікою Пресвятої Богородиці. З благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія митрополит Симеон нагородив Олександра Залізняка медаллю «Хрест Свободи», а начальника відділення кадрового забезпечення Наталію Коров'якову Грамотою Предстоятеля ПЦУ. Також Владика передав училищу ікону Ангела Охоронця.

Митрополит Симеон прочитав молитву і окропив усіх присутніх святою водою на благословення на успішну працю.

Після урочистостей гості мали змогу ознайомитись з показовими навчаннями із затримки злочинців, а також огляґнути навчальні кабінети і зразки спорядження. Гості також відвідали храм святителя Миколая, який діє при училищі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень