A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

“Протягом тижня ми із волонтерами цілеспрямовано збирали благодійну допомогу хлопцям, які боронять місто Бахмут!”

Дата: 20.02.2023 16:00
Кількість переглядів: 54

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) продовжує допомагати нашим воїнам-захисникам.

“- Протягом тижня наші віряни й небайдужі вінничани у тісній співпраці із іншими волонтерами цілеспрямовано збирали благодійну допомогу хлопцям, які боронять місто Бахмут на Донеччині. Брати й сестри зі Староміської церкви вже традиційно готували воїнам продукти харчування – різноманітні пайки, набори, сухі супи, чаї, засушені фрукти, вітаміни тощо. В свою чергу, нашу церкву на Старому Місті щодня відвідували волонтери, які доправляли бійцям автомобілі на фронтові потреби. Ось так робили воїнам-захисникам подвійну допомогу – наша допомога волонтерськими автівками – бусіками, позашляховиками тощо, - розповідає диякон церкви та волонтер Віктор Данильченко. – Працювали зранку і до вечора майже без вихідних. Загалом, з 13 по 20 лютого ми відправили 4 844 порції! Це був наче волонтерський конвеєр! Допомога надходила як з міста Вінниці так із громад області.

Усю допомогу везли на Донеччину, де вже розподіляли за потребами та запитами військових. Вже самі військові й відвозили її безпосередньо до Бахмута та навколишньої місцевості. Бо зараз доступ до цього міста волонтерам та цивільним особам максимально обмежений через розпал бойових дій.

Зараз ми, небайдужі вінничани та друзі-волонтери знову готуємось до чергових рейсів на Донеччину, а також працюємо за запитами наших воїнів-захисників з Півдня України. Копітка та напружена волонтерська праця триває! Також запрошуємо доєднатись усіх бажаючих допомогти нашим воїнам-захисникам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень