A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Волонтери Карітас-Спес-Вінниця допомагають вимушеним переселенцям на Вінниччині

Дата: 02.02.2023 11:30
Кількість переглядів: 58

Територіальні громади багатьох населених пунктів від початку війни тісно співпрацюють з Карітас-Спес, аби допомогти тим людям, які через російську агресію змушені були покинути рідні домівки, й оселилися у нашій області, повідомляє сторінка Карітас-Спес-Вінниця у Фейсбук.

Тому ми побували у Шаргородській ОТГ й за сприяння місцевого самоврядування допомогли продуктовими й гігієнічними наборами майже 250 сім'ям вимушених переселенців.

Волонтери Карітас-Спес Шаргород та священики Шаргород Санктуарій Стастей Господніх трудилися із самого ранку, аби процес видачі був максимально зручним і швидким, адже за допомогою найчастіше приходять родини з дітками та люди старшого віку.

Також ми відвідали  Ольгопільську, а також Чечельницьку ОТГ, де завдяки волонтерам місцевого осередку Карітас-Спес при Санктуарій Матері Божої Чечельницької, змогли допомогти близько 200 родинам.

Нам вдалося допомогти завдяки єдності й любові, з якою кожен долучається до підтримки. Дякуємо кожному, хто допомагає, кожному, хто молиться й кожному, кого Бог сьогодні ставить на нашій дорозі.

Нагадуємо, списки внутрішньо переміщених осіб для отримання допомоги у населених пунктах області надають соціальні працівники або місцеве самоврядування відповідних ОТГ.

З молитвою - Євген Маркевич та Bogdana Lomachuk



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень