A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Благодійними обідами пригощають українських воїнів релігійні громади ХВЄ Вінниччини

Дата: 01.02.2023 13:16
Кількість переглядів: 58

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) активно допомагає нашим воїнам-захисникам. Так благодійники Вінниччини готують обіди військовослужбовцям, які наразі перебувають на лікуванні та реабілітації після отриманих поранень.

“- Ми допомагаємо нашим воїнам-захисникам, які наразі лікуються або перебувають на реабілітації після отриманих поранень. Готуємо бійцям обіди, де обов’язково є м’ясні страви, гарніри, пюре, свіжі овочі та фрукти – задля отримання вітамінів. Уся їжа свіжа, калорійна, якісна та здорова. Вона надходить нашим хлопцям буквально відразу з наших кухонь, - розповідає диякон церкви та волонтер Віктор Данильченко. – Благодійні обіди готуємо за активної участі та сприяння нашої громади з м. Вінниці. Так само ми продовжуємо готувати благодійні обіди й задля внутрішньо переміщених осіб.

Щодня ми годуємо благодійними обідами близько 100-150 бійців. Зрозуміло, що держава надає усе необхідне харчування нашим військовим, які перебувають на лікуванні. Але бійці обов’язково потребують додаткових сил та ресурсів організму задля більш ефективного лікування та якомога швидшого одужання. Тож наша допомога дуже необхідна та потрібна. Керівництво медичних закладів завжди сприяє нам у вирішенні цього питання. Звісно, хлопці дуже вдячні. А ми в свою чергу – вдячні їм за захист!

Копітка та напружена волонтерська праця триває! Запрошуємо усіх бажаючих допомогти нашим громадам у гуманній та благородній безкорисній справі допомоги співвітчизникам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень