A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Автомобіль та благодійну допомогу передано для потреб військового підрозділу

Дата: 27.01.2023 09:30
Кількість переглядів: 60

За дорученням начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, 26 січня 2023 року Управлінням у справах національностей та релігій ОВА  та головою Подільської Конференції Церкви АСД Олександром Зайцевим передали підрозділу 120 бригади територіальної оброни Вінниччини  черговий повнопривідний транспортний засіб.

Автомобіль для потреб військового підрозділу було придбано за сприяння обласної військової адміністрації, Подільської Конференції Церкви АСД  та віруючих українців в діаспорі. Крім транспортного засобу представники Церкви АСД Вінниччини чергове передали військовим й благодійну допомогу, зокрема військову амуніцію та тактичні аптечки зразку НАТО.

За активну волонтерську та благодійну діяльність та всебічну допомогу Збройним Силам України та іншим військовим формуванням колектив Подільської Конференції Церкви АСД було відзначено подякою начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

Це вже четвертий автомобіль, що адвентисти Вінниччини придбали й передали на потреби українських воїнів-захисників. Нагадуємо, що 29 грудня минулого року спецавтомобіль від Подільської Конференції було передано на потреби Вінницького обласного координаційного штабу “Реквієм”. У планах адвентистів Вінниччини в цьому році – придбання ще транспортних засобів на потреби наших воїнів-захисників.

Довідка: З перших днів російської агресії проти України Подільська Конференція включилася у активну волонтерську діяльність. Допомога Церкви була спрямована на осіб, які  евакуюються з районів бойових дій. У громадах, що знаходяться на основних автомагістралях, були облаштовані соціальні центри, де люди могли переночувати, поїсти, отримати мінімальну допомогу, продукти харчування. Коли ж евакуація була припинена, Церква взяла під опіку внутрішньо переміщених осіб, які оселилися на Вінниччині.

Спеціальні гуманітарні центри допомоги переселенцям, що були створені у м. Вінниці та області, працюють донині. Велику роль у забезпеченні внутрішніх переселенців відіграв Навчально-виховний комплекс «Джерело мудрості». Заклад став  прихистком для сотень переселенців з районів бойових дій.

Продуктові набори, одяг, засоби гігієни  систематично отримували родини переселенців з Луганської, Харківської, Херсонської, Донецької та Миколаївської областей.

Зусиллями Церкви вже передані тонни гуманітарної допомоги до дитячих будинків, лікарень, відділів й служб соціального захисту, пунктів проживання переселенців.

Ще одним вектором соціальної роботи стала допомога воїнам ЗСУ. Особливо копітка волонтерська робота відбувається у рамках благодійного Проекту «HopeForLife». Систематично Церква відправляє для потреб Збройних Сил України військову амуніцію - бронежилети останньої модифікації, плитоноски, тактичні шоломи, елементи одягу, взуття. Крім того, військовослужбовці регулярно партіями отримують  медикаменти, кровоспинні засоби, тактичні аптечки за НАТОвським  зразком, буржуйки.

Окремим аспектом допомоги військовослужбовцям стала допомога у транспортуванні  поранених . Завдяки  Адвентистам Вінниччини  військові отримали три автомобілі для перевезення поранених.

Це лише декілька прикладів вагомої волонтерської, гуманітарної й благодійної роботи Подільської Конференції Церкви АСД, що триває безперервно, а подекуди – цілодобово!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень