A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Адвентисти Вінниччини продовжують допомагати Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та мешканцям звільнених від російських окупантів територій.

Дата: 22.12.2022 10:07
Кількість переглядів: 66

На офіційній сторінці Подільської Конференції АСД у Фейсбук оприлюднили нові приклади надання благодійної допомоги  Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та мешканцям звільнених від російських окупантів територій:

Проект Hope For Life (Ukraine) в дії!

- Завдяки підтримці проекту було придбано засоби захисту (хопи, гамаші) для воїнів ЗСУ! Наші волонтери доставлять "подарунки" на фронт.

- Спальні мішки зігріють ЗСУ!

- Відправлено на Бахмут 31 новорічний подарунок для воїнів ЗСУ від дітей м.Вінниці: теплі светри, шкарпетки, корисні батончики від небайдужих вінничан, які підтримують військових та цивільних в районі бойових дій!

Притч 24:11: "Рятуй узятих на смерть, і невже відмовишся від приречених на убиття?"

Посилання на безпечний переказ коштів: https://send.monobank.ua/jar/4BGR5vqiQu

ПриватБанк 5167985562006155

- Велика подяка нашим друзям, які на даний момент проживають в Німеччині, та небайдужим німцям, за надану  допомогу для ВПО м. Вінниці : теплий одяг, постільна білизна, свічки

 Смаколики - це як раз те, у чому мають потребу українці, які втратили домівки і розпорошені у більш безпечних куточках країни.

- Борошно, яким із Соціальним центром церкви Адвентистів Сьомого Дня поділився Благодійний Фонд  Вінниця - комфортне та безпечне місто, в умілих руках волонтерів перетворилося на смачні торти. А частували ними матусь ВПО.

Близько 30 матусь відвідали захід на якому були присутні спеціалісти в області психології та виховання дітей. Атмосферу створили торти та інші смаколики, квіти для кожної учасниці та подарунки, святково прикрашений зал.

Спілкування із залученими спеціалістами було простим, невимушеним, за словами самих учасниць, теплим та домашнім.

Дітки також мали можливість зробити цікаві поробки, пограти в ігри, подивитися повчальні мультики

Допомагаємо – перемагаємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень