A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Митрополит Симеон привітав дітей, позбавлених батьківського піклування, з днем пам'яті святителя Миколая

Дата: 19.12.2022 15:20
Кількість переглядів: 48

Текст та фото: пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

У день пам'яті святителя Миколая, 19 грудня 2022 року, митрополит Вінницький і Барський Симеон відвідав Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Цього дня у закладі традиційно відбувається святкування, головними учасниками якого є діти. Вони розповідають вірші, співають пісні та готують театралізовані сцени для гостей, які приходять цього дня, щоби їх привітати. Цього разу діти також підготували програму, яку разом з митрополитом Симеоном із задоволенням дивилися представники духовенства.

Після завершення святкової програми митрополит Симеон розповів дітям про святителя Миколая, його життя і служіння Богові та добрі справи, які він робив для людей. Владика Симеон подякував дітям за чудові виступи та вручив подарунки від святого Миколая. Також Архіпастир висловив вдячність протоієрею Вячеславу Буданевичу, який духовно опікується вихованцями закладу.

Як і в минули роки Владика передав закладу матеріальну допомогу та подякував директору Олександру Кузю за турботу і піклування не лише про забезпечення закладу всім необхідним, а й про культурне, мистецьке і що важливо, духовне виховання дітей, які перебувають у Центрі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень