A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської продовжує допомагати нашим співвітчизникам у звільнених областях України.

Дата: 09.12.2022 10:51
Кількість переглядів: 78

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської (Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук) продовжує допомагати нашим співвітчизникам у звільнених областях України.

Цього разу представники церкви завітали із черговим візитом благодійності на Харківщину до селища міського типу Дворічна нещодавно звільненого Куп’янського району. Це районний центр за 30 кілометрів від кордону із рф. Місцеві мешканці розповіли вінничанам, що волонтери поки що майже не відвідують це селище. Тож харків’яни щиро вдячні представникам церкви за допомогу.

Волонтери постійно відвідують нещодавно звільнені населені пункти Сходу та Півдня України. Пріоритет надається тим населеним пунктам, де наразі відсутнє електропостачання, водопостачання та газопостачання. Тож представники церкви їдуть до місцевих мешканців із заздалегідь зібраними продуктами харчування, готують гарячі страви нужденним місцевим мешканцям під відкритим небом та пригощають людей безпосередньо на вулицях сіл та міст.

Такі пересувні пункти харчування постійно переїжджають з одного мікрорайону до іншого у межах міст. Так само пересуваються й сільськими населеними пунктами. Звісно, місцеві мешканці дуже вдячні вінницьким волонтерам.

Представники церкви активно готуються до наступних поїздок та запрошують усіх бажаючих допомогти співвітчизникам.

Голова Вінницького обласного управління об’єднаної церкви християн віри євангельської, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Сергій Андрійович Богачук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень