A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Священника Вінницько-Тульчинської єпархії УПЦ (ПЦУ) та волонтера Ростислава Процаніна нагороджено відзнакою Сухопутних військ ЗСУ

Дата: 06.12.2022 11:21
Кількість переглядів: 93

Священника Вінницько-Тульчинської єпархії УПЦ (ПЦУ) та волонтера Ростислава Процаніна нагороджено відзнакою Сухопутних військ ЗСУ - медаллю "За особливу службу ІІІ ступеню"

Один із представників волонтерського руху в Бершадській громаді – благочинний Бершадського району протоієрей Ростислав Процанін. Волонтер ще із 2014 року розпочав організовувати збори допомоги для військовослужбовців, які захищали нашу країну на Сході. Також підтримував та надавав допомогу сім’ям, які постраждали від російського агресора та потребували допомоги. 

З початку повномасштабного вторгнення благочинний отець Ростислав не зупинив свою діяльність, а навпаки - розпочав ще більше скеровувати ресурси на допомогу нашим воїнам.

Сьогодні волонтери та військові - це нерозривний, фактично родинний, зв’язок. Тому напередодні Міжнародного дня волонтера полковник Ігор Рогозянський нагородив Ростислава Процаніна відзнакою Сухопутних військ ЗСУ - медаллю "За особливу службу ІІІ ступеню".

Сьогодні у нашій єдності - сила й  незламність української нації. Вітаємо волонтера та дякуємо за допомогу для наших військових!

Текст та фото: Бершадська територіальна громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень