A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Митрополит Епіфаній освятив бойові знамена для захисників України

Дата: 05.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 52

http://www.archangel.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=4030%3Amytropolyt-epifanii-osviatyv-boiovi-znamena-dlia-zakhysnykiv-ukrainy&catid=33%3Anovyny-saita&Itemid=29&fbclid=IwAR2v_2LtMS8VJ4aPjHukcRTAe2LiTA3JRDsVN9HWv__61YFibBTqojRhZxo

Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви 3 грудня 2022 року на подвір’ї Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря взяв участь в церемонії вручення бойових прапорів військовим частинам Сил територіальної оборони Збройних Сил України та освятив знамена захисників Батьківщини.

Разом з Його Блаженством на події був присутній вікарій Київської єпархії єпископ Бориспільський Антоній.

Бойові прапори командирам військових частин вручали перший заступник міністра оборони України генерал-полковник Іван Руснак, командувач Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра.

Блаженнійший владика возніс молитву на благословення знамен, які є символами перемоги і ствердженням миру – на славу і благословення нашої Батьківщини – України.

Також Митрополит Епіфаній звернувся до присутніх зі словом та закликав Боже благословення на наших воїнів, задля подання їм мужності й терпіння на довершення справи звільнення України від російських загарбників.

Після урочистої події командування Сил ТрО передало Предстоятелю ікони й церковні речі, які було виявлено на звільнених від ворога територіях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень