A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Адвентисти Вінниччини продовжують допомагати Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та мешканцям територій, що звільнені від російських окупантів.

Дата: 05.12.2022 10:10
Кількість переглядів: 61

Керівник Подільської Конференції Церкви АСД в Україні Олександр Зайцев та на офіційній сторінці Конференції у Фейсбук оприлюднили нові приклади надання благодійної допомоги нашим Героям-захисникам, внутрішньо переміщеним особам та мешканцям звільнених від російських окупантів територій:

 

Проект Hope For Life

- Бензиновий генератор для Національної Гвардії від Церкви АСД подаровано 1.12.2022, щоб у захисників було світло і тепло!

Soli Deo gloria!

Якщо ви бажаєте долучитися до проекту, пишіть в Messenger, або на Viber, Telegram, WhatsApp (+380979909301).

ПриватБанк 5167985562006155

Посилання на безпечний переказ коштів: https://send.monobank.ua/jar/4BGR5vqiQu

Притч 24:11: "Рятуй узятих на смерть, і невже відмовишся від приречених на убиття?"

 

- Тактичні аптечки (80 комплектів) готові до відправки на Донецький напрямок!

Шкарпетки, спальні мішки, бронежилети, гарячі напої, бандажі, гамаші, тактичні рукавиці та багато медицини - цей вантаж готуємо до відправки. Буржуйки, спальники, каремати, шапки, багато ліків, все це доукомплектуємо в Білій Церкві! Дякуємо всім благодійникам, а особливо волонтеру Андрей Волков, який доставить це все на фронт!

Soli Deo gloria!

 

- Смачні батончики та вітамінна суміш (мед, імбир, лимон) від Тиврівськоі громади АСД для ЗСУ!

 

- 40 пацієнтів  будинку інвалідів у с. Клебань Тульчинського району  та 10 співробітників закладу стали учасниками заходу присвяченому міжнародному дню інвалідів.

Для цього громада  АСД м.Тульчин провела святковий концерт євангельського характеру із роздачою періодичних видань та солодощів з фруктами.

 

- Колектив «Нашого Дому» ТУТ!⁣⁣

З 24.02 ми прийняли більше 2000 переселенців та допомогли багатьом сім’ям. ⁣⁣

Ми ТУТ для вас! ⁣⁣

«Наш Дім» - це ваш дім!

 

- 300 кг борошна Благодійний фонд «Вінниця – комфортне та безпечне місто» передав релігійній громаді вінницьких християн-адвентистів, які у своєму Центрі допомоги переселенцям з перших днів війни прихистили близько тисячі людей зі сходу України. Тож тепер на столі будуть і вареники, і свіжий хлібчик.

Маємо нині нагодувати й зігріти усіх, хто змушений був залишити рідні домівки й оселитися в нашому краї. Ми одна велика українська родина.

Допомагаємо – перемагаємо!


- У селі Нові Обіходи відбувся святковий випуск по програмі "Найвеличніша подорож" від Сумки Самарянина.

Протягом шести місяців громада церкви Адвентистів сьомого дня проводила зустрічі, які відвідували діти переселенців, діти громади, а також діти з села.

Діти, які відвідували заняття, зараз приймають активну участь у житті місцевої громади - відвідують дитячу суботню школу та приймають участь у святкових програмах церкви.

⁣⁣



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень