A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вінницьке обласне управління «Української Церкви Християн Віри Євангельської» (голова Управління, член Вінницької обласної Ради Церков та релігійних організацій Любчак Василь Степанович) усією громадою працює на перемогу.

Дата: 28.11.2022 15:16
Кількість переглядів: 85

Наприклад, церква «Христа Спасителя» с. Малі Крушлиці Вінницького району активно долучається до допомоги військовим та постраждалим від війни. Люди організовуються у волонтерські групи, ліплять вареники, печуть хліб, пиріжки. Більше того – при церкві вже відкрили власну пекарню.

Віряни збирають необхідні продукти та речі для відправлення вантажів у «гарячі» регіони нашої держави. Рис, крупи, макарони, олія, консерви та інші продукти першої необхідності формуються у продуктові набори для подальшого вручення нужденним.

З початку війни церква приймає біженців, готує обіди для внутрішньо-переміщених осіб. Лунає проповідь Божого Слова, звучать євангельські псалми, здійснюється душеопікунська робота з людьми, молитви за їхні потреби.

«Маємо допомагати людям, які знаходяться у важкому становищі через війну. Мусимо працювати задля перемоги. Нам Бог допомагає та оберігає», – впевнений пастор помісної УЦХВЄ с. Малі Крушлиці Володимир Байдак.

Більше про це – у репортажі УЦХВЄ Вінничини: https://youtu.be/sPH6OIsNjgI

Релігійні громади Вінницького обласного управління ХВЄ постійно організовують благодійне харчування для внутрішньо переміщених осіб. Наприклад, у Вінниці благодійні заходи відбуваються коло приміщення церкви та обласного управління. Там усі нужденні можуть отримати допомогу продуктами харчування та поїсти смачний гарячий обід, який з любовю та турботою готують для них представники церкви.  

Детальніше про благодійність УЦХВЄ Вінничини – у фоторепортажі.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень