A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Адвентисти Вінниччини продовжують допомагати Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та мешканцям територій, що звільнені від російських окупантів.

Дата: 28.11.2022 11:26
Кількість переглядів: 64

Керівник Подільської Конференції Церкви АСД в Україні Олександр Зайцев та на офіційній сторінці Конференції у Фейсбук оприлюднили нові приклади надання благодійної допомоги нашим Героям-захисникам, внутрішньо переміщеним особам та мешканцям звільнених від російських окупантів територій:

Проект “Hope for life”

- Друзі, разом з Вами ми зібрали кошти і придбали плитоноски (захисні пластини до плитоносок надаються безкоштовно, степінь захисту 4+), хопи (сидіння вологостійке), захисні гамаші (бахіли, що захищають ноги від вологи від стопи до колін), тактичні рукавиці, ножиці. Загальна сума 31 200 грн.

Але надійшла заявка від військових, які поблизу Авдіївки, про термінову допомогу, а там зараз гаряче! Тому більшу частину відправляємо на Авдіївський напрямок! Дякуємо усім, хто долучився до збору! Також збираємось відправляти спальники, карімати, аптечки, бандажі, теплі речі, шкарпетки, буржуйки, ліки на Авдіівку!

Ми не збираємо на зброю, ми допомагаємо засобами захисту! Якщо Ви бажаєте долучитися до проекту, пишіть в Messenger, або на Viber, Telegram, WhatsApp (+380979909301).

Посилання на безпечний переказ коштів: https://send.monobank.ua/jar/4BGR5vqiQu

ПриватБанк 5167985562006155

PayPal - Oazaytsev@gmail.com

Притч 24:11: "Рятуй узятих на смерть, і невже відмовишся від приречених на убиття?"

 

- Тактичні аптечки, медикаменти, засоби захисту для ЗСУ та цивільних!

Зроблено чергове замовлення: 100 аптечок! Дякуємо за співпрацю Буковинській Конференції Церкви АСД, партнерам зі США, Медичному центру «Віфанія» та щирим українцям!

 

- Терміново!

Потрібні спальні мішки та карімати (б/в)  для захисників України!

Формуємо авто з аптечками, медициною, плитоносками, теплим одягом, шкарпетками, буржуйками, каріматами, спальними мішками на Донецький напрямок.

Пишіть в messenger, або телефонуйте 0979909301

 

- Триває постійне служіння Центру допомоги ВПО, яке проваджується силами громади Вінниця-4 та волонтерами-переселенцями.  Підготовлено та роздано ще понад 200 продуктових наборів для потреб ВПО.

До служіння Вінницького Центру долучилося братство з сусідньої Молдови, передавши гуманітарну допомогу. Подяка громаді м. Ружин за надану допомогу в вигляді 500 кг картоплі для потреб ВПО в м. Вінниця.

Також працівниками та волонтерами Вінницького центру допомоги ВПО було завантажено допомогу для Тиврівської ОТГ (сім'ям ВПО). А від них було отримано крупи та макарони (таким чином відбулася співпраця).

 

- Спільно з фондом "@З Янголом на плечі"  громада #4 Церкви Адвентистів сьомого дня м. Вінниці передала продуктову допомогу жителям нашої славнозвісної Чорнобаївки

 

- Триває постійне служіння Центру допомоги ВПО, яке проваджується силами громади Вінниця-4 Церкви АСД та волонтерами-переселенцями.  Підготовлено та роздано ще понад 200 продуктових наборів для потреб ВПО💟 та 150 наборів для сімей з дітьми до 4 років.

Діти особливо раділи улюбленим кулькам від компанії "Нестле"

 

- У 1-й громаді м. Вінниця закінчилась 11-денна євангельська програма для переселенців "Щастя всупереч усьому". Разом ми навчалися долати труднощі, стреси та наслідки війни з психологами Оленою Козак та Аллою Болобан; разом з Гренішеною Ольгою розкрили 8 принципів здоров'я; Стангеліні Жан навчав бути щасливим у сім'ї; разом з Шопським Віталієм шукали відповіді в Євангелії як бути щасливим всупереч усьому. В кінці усі учасники програми отримали в подарунок Біблії та продуктові набори від АДРА.

Також людям допомогли з ковдрами, духовними книгами. Останній вечір став особливо святковим завдяки духовому оркестру із Жмеринки. Подяка Господу за Його благословення!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень