A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Волонтерська робота громадської організації «Барське районне культурно-освітнє товариство поляків імені Конфедератів Барських»

Дата: 04.11.2022 10:01
Кількість переглядів: 68

З початку військового вторгнення російської федерації в Україну, Громадська організація «Барське районне культурно-освітнє товариство поляків імені Конфедератів Барських» бере активну участь у спільних волонтерських заходах разом з органами місцевого самоврядування та допомогає вимушено переміщеним особам, воїнам ЗСУ та членам товариства.

Дякуючи тісній співпраці з містами-побратимами Квідзин, Рибнік та Стараховіце з Республіки Польща, а також фондам: «Допомога Полякам на Сході» та  «Свобода і демократія», ГО отримувала та отримує й надалі  гуманітарну допомогу  для переселенців з окупованих міст України.

При спільній координації з органами місцевого самоврядування було узгоджено пакет допомоги в який входили: потужний електрогенератор для забезпечення водопостачання у місті на момент загрози знеструмлення; генератор невеликої потужності для потреб військових; спальні мішки, каремати, теплий одяг, засоби гігієни для воїнів ЗСУ.

Також з Польщі отримано мікроавтобус з медикаментами для військових та військових госпіталів, який доставлено згідно призначення. Велика кількість громадян Польщі, які себе не афішують, допомогали і й надалі допомагають з дитячим харчуванням, одягом, гігієнічними засобами вимушено переміщеним особам.

У волонтерській роботі беруть участь члени товариства, які підтримують допомогою й чоловіків з товариства, що пішли добровольцями у Збройні Сили України боронити Україну від російських окупантів.

 

 

(за інформацією голови Громадської організації «Барське районне культурно-освітнє товариство поляків імені Конфедератів Барських» Миколи Курти).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень