A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

У Вінниці відбулось вшанування полеглих воїнів-медиків

Дата: 17.10.2022 11:14
Кількість переглядів: 64

Текст та фото: пресслужба Вінницько-Тульчинської єпархії

14 жовтня 2022 року, з благословення Високопреосвященного Михаїла, архієпископа Вінницького і Тульчинського, секретар єпархії прот. Ігор Сіранчук взяв участь у заході присвяченому вшануванню полеглих воїнів-медиків.

Захід розпочався заупокійною службою за українських воїнів, військових медиків, захисників і захисниць України, які життя своє віддали за її Волю і Незалежність.

Молитву звершив прот. Ігор Сіранчук, який після відпусту звернувся до присутніх з пастирським словом, в якому згадав подвиг полеглих героїв та привітав усіх зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисників і захисниць України. Також отець Ігор виконав доручення владики Михаїла та, з благословення Блаженнійшого Епіфанія, митрополита Київського і всієї України, нагородив орденом Святого великомученика і цілителя Пантелеймона – лікаря, учасника Революції Гідності, медика-добровольця АТО-ООС у 2014-2015 рр., волонтера – Юрія Козака.

У заході взяли участь представники Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, військових навчальних закладів, міської влади та різних громадських, волонтерських організацій, які також звернулись до присутніх зі словом.

На завершення відбулось покладання квітів до меморіалу полеглим воїнам-медикам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень