A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

У Гайсині відбувся благодійний захід «Разом до Перемоги»

Дата: 14.09.2022 14:23
Кількість переглядів: 76

Текст та фото: Текст та фото: Вінницько-Тульчинська єпархія Української Православної Церкви (Православної Церкви України) https://www.cerkva.vn.ua/index.php/novyny/yeparkhialni-novyny/236-vidbuvsia-blahodiinyi-zakhid-razom-do-peremohy-u-m-haisyn

Вихованці Недільної школи, що діє при храмі Св. Вмч. і Цілителя Пантелеймона ПЦУ м. Гайсин, де настоятелем є прот. Ярослав Вольвин, разом зі своїми наставниками організували благодійний захід «Разом до Перемоги».

Головною метою патріотичного дійства був збір коштів на підтримку ЗСУ! І діти впоралися з нею досить непогано! Завдяки благодійним внескам, торгівлі на ярмарку та продажу лотерейних квитків вдалося накопичити 30 тисяч гривень!!! За ці кошти для наших незламних воїнів світла придбали бензиновий генератор, бензинову помпу та шланги до неї а також армійські дощовики.

Атмосфера зустрічі була просочена теплом та світлом, любов'ю та єдністю. Злітали до неба духовні та патріотичні пісні і вірші у виконанні вихованців недільної школи, ярмарок манив ароматами запашної домашньої випічки та різноманіттям виробів ручної роботи! Порцію задоволення дарував малечі аквагрим, а розважали всіх кумедні ростові ляльки! Цікаве дозвілля гарантувала участь у творчих майстер-класах! Прекрасним завершенням імпровізованої караоке-програми став енергійний флешмоб, організований в рамках акції #ВІРЮвЗСУ, а підсумком всього дійства – розіграш лотереї з чудовими призами!

Учні та вчителі Недільної школи вкотре продемонстрували нашу єдність, яка і є головною суперсилою всіх українців!

Тож перемога буде за нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень