A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Благодійність від Подільської Конференції Церкви АСД в Україні

Дата: 08.08.2022 16:29
Кількість переглядів: 108

Подільська Конференція Церкви АСД в Україні на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднила нові факти благодійної допомоги воїнам-захисникам, нашим співвітчизникам, зокрема внутрішньо переміщеним особам на Вінниччині.

- Могилів-Подільський.

Вимушені переселенці отримали від церкви Адвентистів сьомого дня матеріальну допомогу у вигляді продуктових наборів. А також почули слова втіхи та надії з Біблії і отримали в подарунок книгу «Велика Боротьба».

- Козятин 2

Десятки людей прийшли до молитовному будинку церкви Адвентистів сьомого дня, щоб отримати допомогу. Усі мали можливість отримати безкоштовно не лише одяг, а й християнську літературу.

- Вінниця

Чергова партія медичних засобів захисту (аптечки) направляється на фронт з Вінниці! Додатком для медичних препаратів стали «ліки для духовних ран». Слово Боже живе та діяльне! Soli Deo Gloria!

- Бар

Члени церкви адвентистів сьомого дня відвідали поранених військовослужбовців у лікарні. Крім продуктової допомоги хворі отримали у подарунок християнську літературу. Після дружнього спілкування із пастором церкви була звершена молитва.

- Вінниця

Клініка "Ангелія" працює для переселенців.

- Нові Обиходи.

В день Української державності (28 липня) Адвентистська громада разом з дітьми провела концерт та благодійний ярмарок у с. Райгород, де місцеві жители змогли долучитися до збору коштів на потреби реабілітаційного центру ЗСУ. Діти продали виробів на суму близько 5500гр. Громада готується продовжити подібний захід в інших навколишніх селах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень