A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Головний рабин України допомагає постраждалим від ракетного обстрілу Вінниці

Дата: 19.07.2022 15:20
Кількість переглядів: 103

За матеріалами сайту Релігійно-інформаційної служби України: https://risu.ua/golovnij-rabin-ukrayini-povidomiv-pro-dopomogu-postrazhdalim-vid-raketnogo-obstrilu-vinnici_n130929

Головний рабин України Моше Реувен Асман розповів, як допомагає жертвам російського теракту у Вінниці.

Рабин Асман на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що Вінницькому шпиталю вдалося передати нові кондиціонери, медикаменти. Більшість постраждалих зараз перебувають саме там.

"Передали першу частину кондиціонерів Вінницькому шпиталю, який за день до трагедії звернувся до нас. На цей момент більшість постраждалих зараз перебувають там. Разом з кондиціонерами туди їдуть наші рюкзаки парамедиків, які рятують у критичних ситуаціях. Щиро дякуємо за допомогу у доставці шановного військового капелана протоєрея Олега, який везе туди медикаменти та іншу допомогу. Я впевнений, що наша співпраця може бути прикладом для всіх духовних та релігійних людей. Ми повинні разом допомагати людям та рятувати життя!»

«Силами нашої єврейської громади подарували кондиціонери для ще одної лікарні де знаходяться поранені. Мій син Йосеф з великою радістю привіз їх особисто.

Друзі, хочу нагадати вам що, кожна навіть невелика добра справа, наближає нашу перемогу. Я в цьому впевнений!", – йдеться у дописах рабина.

Відео за посиланням: https://www.facebook.com/100063939390715/videos/3284824645119448

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень