A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Митрополит Симеон помолився за загиблих та відправив молебень за здоров’я поранених внаслідок ракетного удару по Вінниці

Дата: 19.07.2022 15:00
Кількість переглядів: 79

Текст, фото та відео: пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

14 липня 2022 року російські війська завдали ракетного удару по м. Вінниці, внаслідок чого є поранені і загиблі. Ракети прилетіли в людне місце: поряд торговий центр, будинок офіцерів, пологовий будинок, медичний заклад, житлові будинки та інші цивільні об’єкти.

Митрополит Вінницький і Барський Симеон звершив заупокійне богослужіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці за убієнними, а також відправив молебень за здоров’я поранених.

Митрополит Симеон висловив співчуття родинам загиблих і разом з духовенством та вірянами в наступні дні буде молитися за здоров’я усіх постраждалих внаслідок акту російського терору у Вінниці.

«Боже покарання неодмінно досягне тих, хто вчиняє такі страшні вбивства у мирних містах і намагається залякати цими актами терору українців. Ворогу не вдасться, незважаючи на всі його зусилля, вбити прагнення до свободи, яке живе в серцях наших людей впродовж століть, і за яке ми боремось сьогодні. А Україна неодмінно переможе російського агресора!» – наголосив у своєму слові після молитви митрополит Симеон.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=pIflYrwqKys&feature=emb_title


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень