A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Медики Вінницького обласного об'єднання церков - євангельських християн баптистів разом із молоддю допомагають чернігівцям

Дата: 27.06.2022 15:43
Кількість переглядів: 91

Текст та фото: https://baptyst.vn.ua/poizdka-na-pivnich.html

Вінницький медичний центр разом із молоддю центральної церкви звершив благословенну поїздку до кількох сіл під Черніговом, які сильно постраждали через воєнні дії. Наразі ця місцевість вільна від окупантів, що і дало змогу поїхати туди на служіння. Дорога до Чернігова була довгою, адже основні сполучення через річку Десна зруйновані і довелося їхати довшим маршрутом.

У селі Старий Білоус працівники центру проводили прийом у медпункті. Хоча там був місцевий середній медичний персонал, але не було лікарів, бо через війну вони виїхали до іншої місцевості. Більшість пацієнтів на запитання: «які у вас скарги?» відповідали: «після обстрілів у мене зі здоров'ям виникли такі проблеми …».

Наступного дня брати та сестри відвідали село Киїнка. Все навколо говорило про нещодавні жахіття війни. У вестибюлі школи, де проходив прийом, їх зустрів чотирилапий вусань, який протягом всього часу ніс "бойове чергування".

Під час консультацій в очах пацієнтів читався весь той біль, котрий людям принесла ця війна. Так одна літня жінка, була вбита горем, адже за час війни загинули дев'ять її близьких родичів.

Повертаючись додому команда Вінницького медичного центру та молоді щиро раділи тому, що вони з Божої милості стали гарним знаряддям допомогти жителям Чернігівщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень