A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Громада УГКЦ міста Липовець передала 175 продовольчих наборів людям, які постраждали від війни

Дата: 27.06.2022 15:37
Кількість переглядів: 95

Волонтери ХАБу «Карітас Липовець», що діє при громаді  Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ міста Липовець, передали 175 продовольчих наборів людям, які постраждали від війни.

Зокрема благодійну допомогу було надано вимушено переселеним особам, дітям під опікою, дітям з обмеженими фізичними можливостями та багатодітним сім’ям. Усі вони отримали продовольчі набори, гігієну для дітей, підгузники та дитяче харчування.

«Війна, безсумнівно, вплинула на наше життя, усвідомлення себе, свого місця в цьому світі. Втрата житла, звичного способу життя, близьких людей, вий сирени, наявність страхів, недовіри, – це ще не всі наслідки подій, що травмують і що змінили буденність наших українців. В такий час підтримка один одного, розуміння і співчуття роблять дива, інколи повертають бажання жити і робити добро. Вдячністю й добротою світили їх очі і посмішки.

Щира вдячність благодійникам, меценатам, волонтерам, ФОП Олександру Коцяку, ПП Віктору Підлубному, добродійці Юлії та о. Василю Комарницькому парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, які не вперше організовують такий захід . Це вже не перша  і , дасть Бог , не остання така підтримка Липовецької громади», – йдеться в повідомленні громади «Мій Липовець».

Текст та фото: Пресслужба Київської Архиєпархії

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень