A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вінницький жіночий монастир ПЦУ передав чергову партію допомоги для мешканців постраждалих від війни регіонів україни та для військових

Дата: 27.06.2022 15:29
Кількість переглядів: 135

Текст та фото: https://orthodox.vinnica.ua/news/vinnytskyy-zhinochyy-monastyr-ptsu-peredav-cherhovu-partiyu-dopomohy-dlya-meshkantsiv-postrazhdalykh?fbclid=IwAR0FN3lvssJF0dIsP2oDtOabCtz_VNui2wsW5KFA2D_VFOBxnXmDNfe4W8Q

Чергова партія гуманітарної допомоги для мешканців постраждалих від російських окупантів районів Київської області та необхідних для військовослужбовців засобів захисту була передана настоятелькою Вінницького жіночого монастиря на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці ігуменею Єліконидою (Воєводою) через працівників благодійного фонду «Теперішнє України». Aid Foundation «Nowadays of Ukraine».

Це лише одна з благодійних організацій, з якою співпрацює вінницький жіночий монастир ПЦУ у справі допомоги вимушеним переселенцям, постраждалим від військових дій мирним жителям, пораненим воїнам та військовим, які перебувають на передовій. Працівники фонду на своїй сторінці у мережі Facebook висловили подяку монастирю та особисто ігумені Єлікониді, яку назвали великим другом фонду.

«Завдяки вам ми змогли допомогти десяткам українських родин. І ми точно знаємо, що попереду – ще десятки та сотні таких родин! Нехай Бог оберігає вас та направляє на вашому світлому шляху!»

- йдеться у дописі працівників благодійної організації.

А Благовіщенський монастир тим часом, незважаючи на спроби московської церкви у Вінниці забрати у обителі приміщення, готує нові партії допомоги і гуманітарні вантажі, які збирають сестри на чолі з Ігуменею, благодійники монастиря в Україні та за кордоном, а також прості парафіяни, які щонеділі відвідують богослужіння у монастирському храмі, який знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Магістратська, 162.

З розкладом монастирських богослужінь, а також з історію та новинами життя монастиря Благовіщення Пресвятої Богородиці у Вінниці можна ознайомитися за посиланням.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень