A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації

У Дяківцях Літинського благочиння відбувся дитячий християнський табір відпочинку

Дата: 06.06.2022 14:58
Кількість переглядів: 119

Текст та фото: https://www.cerkva.vn.ua/index.php/novyny/yeparkhialni-novyny/209-u-diakivtsiakh-litynskoho-blahochynnia-vidbuvsia-dytiachyi-khrystyianskyi-tabir-vidpochynku

З метою оздоровлення дітей нещодавно в с. Дяківці на березі сільського ставу проходив дитячий християнський табір відпочинку. Захід вийшов дуже цікавим і приніс багато приємних вражень усім учасникам. З благословення Архієпископа Вінницького і Тульчинського Михаїла у діяльності табору взяли участь біля 40 дітей із Літина й Дяківець.

Розпочався день із спільної молитви «Отче наш», яку звершили Літинський благочинний прот. Михайло Грабар та голова відділу у справах молоді Вінницько-Тульчинської єпархії прот. Андрій Грабар.

Потім діти взяли участь у пізнавально-виховному квесті «Скриня Скарбів». Врешті скарб було віднайдено. Також діти мали змогу брати участь у спортивних заходах, у чудових конкурсах, вікторинах, ляльковому театрі, які якнайкраще проводила талановита ведуча дитячих свят Світлана Півторак. Ціла черга дітей вишикувалась для того, щоб покататись на човні по озеру. А що за відпочинок без багаття й смачної гарячої юшки.

Всі учасники отримали чудовий відпочинок, а також подарунки.

Дякуємо отцю Михайлу та всім дяківчанам за теплий прийом і чималу роботу, яку вони здійснили для облаштування місця дозвілля, відпочинку й оздоровлення жителів Літинської територіальної громади, а також усім людям доброї волі хто долучився до того, що люди мають таку природну перлинку.

Дякуємо Шуберт Марії та Момот Маші за безліч канапок і безкінечний «шведський» стіл, а також заміському комплексу «Батерфляй» за допомогу у транспортному сполученні для дітей

Дякуємо усім добрим людям, які долучилися до свята

Окрему подяку хочемо висловити благодійній організації Ukrainian Education Platform (Українська освітня платформа) та її директорці Мар'яні Кащак, а також фонду Ginger UCEF за матеріальну допомогу для проведення свята. Дякуємо Вам за вашу турботу про українських дітей, дітей сиріт та дітей у СЖО.

Релігійні громади ПЦУ запрошують усіх діток, хто внаслідок війни віднайшов домівку у Літині й селах Літинської територіальної громади, на цікаві майстеркласи, квести, табори та екскурсії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень