A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Єврейська громада у місті Могилів-Подільський отримала 1090 кілограм дорогих продуктів харчування від Об'єднаної єврейської громади України.

Дата: 30.05.2022 15:21
Кількість переглядів: 77

Текст та фото: https://jewishnews.com.ua/society/evrejskaya-obshhina-mogilyova-podolskogo-poluchila-1090-kg-produktov-pitaniya-ot-oeou

Єврейська громада у місті Могилів-Подільський отримала 1090 кілограм дорогих продуктів харчування від Об'єднаної єврейської громади України.

Видання продуктів Єврейській громаді Могилева-Подільського було здійснено у рамках другого етапу гуманітарної програми ОЕОУ.

Доставку посилки з продуктами у громаду оплачено головним рабином Вінниці та Вінницької області Шаулем Горовицем.

Другий етап програми ОЕОУ реалізується за підтримки Національного об'єднання євреїв (Нижня Саксонія) — президента Міхаеля Фюрста та директора Авраама Тубіани, а також Марти Ягфельд, Мішеля Холгера з агентства стратегічних комунікацій GmbH Laut und Deutlich, Nachbars. Вони передали 23 тонни дорогих продуктів харчування.

Раніше JewishNews повідомляли, що Об'єднана єврейська громада України роздала 40 тонн продуктів харчування на понад 3 мільйони гривень у рамках 1 та 2 етапи програми. Продукти харчування, засоби гігієни та медикаменти також передані до Збройних сил України, Територіальної оборони, лікарні та центру переселенців.

Пожертвувати на цю гуманітарну програму можна за посиланням: https://jew.org.ua/donate

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень