A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Громада УГКЦ м. Липовець надала допомогу біженцям та вимушено переселеним людям

Дата: 13.05.2022 14:41
Кількість переглядів: 74

За матеріалами пресслужби Київської Архиєпархії та інформаційного порталу «Мій Липовець»

11 травня 2022 року, у ХАБі «Карітас Липовець», який діє при парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ у м. Липовець Вінницької області. Було надано допомогу для людей, які вимушено покинули свої домівки, багатодітним родинам, тим, хто опинився у складних життєвих обставинах та кризовим родинам.

Допомогу надано харчові продукти, індивідуальним набором побутової хімії, дитячим харчування, засобами гігієни та підгузками.

«Висловлюємо щиру подяку Карітас Україна та партнерам за надану благодійну допомогу», – зазначив місцевий душпастир отець Василь Комарницький, повідомляє пресслужба Київської Архиєпархії.

- Поіменну благодійну допомогу, в яку входив продуктовий набір та індивідуальний набір побутової хімії в Липовці одержували представники пільгових категорій. Акція відбулась за ініціативи "Карітас Липовець" із благословення директора Благодійного фонду "Карітас Київ" о.Романа Сиротича, - повідомляє «Мій Липовець».

За свою активну благодійницьку діяльність «Карітас-Київ» став переможцем конкурсу благодійників у 2018 році.

Цього разу, на території Парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, 200 наборів (100 продуктових та 100 інд. побутової хімії) отримали люди, які змушені були евакуюватися із гарячих точок - палаючих міст та сіл нашої країни, багатодітні сім"ї та сім"ї, що опинились у скрутному становищі. Потреби людей занадто великі, але волонтерська організація працює, щоб надати допомогу тим, хто цього потребує.

Дякуємо волонтерам, роботу яких організувала добродійка Юлія Комарницька, отцю Василю Комарницькому, що дбає про людей і всім людям доброї волі, усім, хто сприяв наданню можливості послужити ближньому. Лише спільні дії та зусилля приведуть нашу країну до Перемоги!

Низький Вам уклін від імені кожного із нас!

На фото: маленькі переселенці висловлюють свою вдячність за смаколики!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень