A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Адвентисти Вінниччини та небайдужі громадяни продовжують надавати допомогу вимушеним переселенцям

Дата: 04.05.2022 15:28
Кількість переглядів: 92

- Наш Подільський кризовий центр на Келецькій (м. Вінниця) відвідали більш ніж 1000 людей! Велика подяка усім фондам та небайдужим людям, які надали речову та харчову допомогу, - повідомляє Подільська Конференція Церкви АСД в Україні на своїй сторінці у «Фейсбук». - Зокрема, ще раз хочемо висловити подяку фондам" З янголом на плечі", "Вінниця безпечне та комфортне місто", "Сумка Самарянина", громаді адвентистів з Австрії та самої Вінниці.

- Багато речей та продуктів вже роздали, але, на жаль, потреб у людей більше. Тому сподіваємося, що Бог і усі нададуть нам допомогу речами, засобами гігієни, миючими засобами, ковдрами, подушками, постільною білизною та посудом, а також продуктами харчування.

Ми з радістю приймемо та передамо вашу допомогу! За інформацією звертайтеся за телефонами адміністраторів: 093 392 17 22 Ганна; 098 525 23 24 Ольга

А ще ми влаштували свято для дітей, які були вимушені залишити власну домівку і переїхати на тимчасове проживання до Вінниці. Це була вже друга подібна зустріч. Близько сотні діток стрибали на батутах, займалися творчістю на різних локаціях, переглянули лялькову виставу і отримали подарунки від волонтерів.

Приємно відчувати єдине прагнення жити щасливо у одній вільній домівці  під назвою Україна. Усі разом молимось  про Божий захист і встановлення миру в нашій державі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень