A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації

Віряни Подільської Конференції Церкви адвентистів сьомого дня в Україні продовжують надавати гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям з областей, охоплених війною та мешканцям прифронтових територій.

Дата: 29.04.2022 14:26
Кількість переглядів: 160

Віряни Подільської Конференції Церкви адвентистів сьомого дня в Україні продовжують надавати гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям з областей, охоплених війною та мешканцям прифронтових територій. Задля цього у місті Вінниці та на території області з початку війни відкриті та активно працюють спеціальні центри. Та й багато вимушених переселенців на Вінниччині вже теж стають з доброї волі та власних переконань волонтерами й активно допомагають людям у біді.
Наприклад, львівський благодійний фонд "З Янголом на плечі" вже передав до Вінницького центру допомоги близько 60 ящиків гуманітарної допомоги переселенцям. Вже понад 150 родин, які потерпіли від війни, отримали допомогу у Церкві АСД!

Дуже активно працює Жмеринський центр допомоги. Майже кожного дня в приміщенні церкви АСД люди отримують матеріальну і духовну підтримку в ці нелегкі часи. У тій самій Жмеринській церкві АСД започатковано й проект «Руки Бога» теж задля допомоги вимушеним переселенцям!
За підтримки жителів Мюнхена та жертовному служінню сім’ї Сікальчуків на Вінниччину доставлено партію гуманітарної допомоги для переселенців, що проживають в містечках та селах області! 
А Вінницька громада за підтримки закордонних спонсорів підготувала продуктові набори для переселенців. З нагоди свята Великодня віряни організували людям урочисту програму «Бажання віків».
Ще один гуманний проект започатковано у Вінницькому центрі допомоги! Це пошиття подушок для переселенців та госпіталю у Вінницькому центрі допомоги! Цей процес став реальністю за підтримки спонсорів та волонтерів! 

Гуманна праця вірян, парафіян церкви АСД та усіх небайдужих триває!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень