A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Папа Римський Франциск засудив злочини проти мирних українців

Дата: 07.04.2022 11:35
Кількість переглядів: 84

Папа Римський Франциск 6 квітня засудив злочини проти мирних жителів під час повномасштабної російської агресії проти України, передає Радіо Свобода з посиланням на агентство Vatican News 6 квітня.

На загальній аудієнції у середу очільник католицької церкви закликав припинити вбивства цивільних в Україні. За його словами, останні новини з України, «замість того, щоби приносити полегшення та надію, засвідчують, натомість, нові звірства, як от різанина в Бучі».

«Дедалі жахливіші акти жорстокості, скоєні також і проти цивільного населення, безборонних жінок і дітей. Це жертви, невинна кров яких взиває до неба та благає: «Нехай буде покладено край цій війні! Змусьте зброю замовкнути! Нехай більше не сіється смерть і руйнування!», – прокоментував Папа.

Понтифік запросив на сцену кількох дітей-біженців із України, розгорнув український прапор і поцілував його. Він повідомив, що отримав його напередодні.

«Цей прапор прибув з війни, саме з цього багатостраждального міста Бучі. І тут є також кілька українських дітей, які тепер тут разом з нами. Привітаймо їх та молімося разом за них», – прокоментував він.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень