A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Духовенство єпархії підтримує вимушених переселенців у Вінниці

Дата: 22.03.2022 12:29
Кількість переглядів: 90

Текст та фото: https://orthodox.vinnica.ua/novini/novini-eparhii/6387.html

З благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона, клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору архімандрит Софроній (Чуприна) відвідав один з вінницьких центрів для тимчасових переселенців.

Разом із людьми, які були вимушені шукати порятунку від бомбардувань у Вінниці, священник помолився за перемогу і справедливий мир. Під час молитви підносилися посиленні молитви за воїнів, які боронять Україну та мирних жителів, які на власному досвіді відчули, що таке "русcкiй мір" і тепер вимушені шукати порятунку далеко від дому.

Архімандрит звернувся до вимушених переселенців зі словами настанови та підтримки закликавши щоденно звершувати молитву за багатостраждальну Україну. В кінці молитви усім присутнім було роздано ікони від владики митрополита та помазано усіх освяченою олією. Кожен мав можливість поспілкуватися зі священником, взяти роздруковані молитви та листівки з духовного змісту.

Також священник передав керівнику центру необхідний для переселенців посуд від ігумені Благовіщенського жіночого монастиря.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень