A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації

Проєкт #ДЕСС «30 років спільнодії, 30 років спільнотворення» надихнув Суспільне мовлення створити документальний телепроєкт «Наділені добром».

Дата: 18.02.2022 14:29
Кількість переглядів: 104

Разом із Координаційним центром мовлення національних меншин Суспільного та Visimka Production запрошуємо до перегляду!

Степан, Ніно та Турсунджан народилися в різних куточках нашої планети та через складні життєві обставини опинилися в Україні. Кожного з них випробовувала доля війною, втратами та бідністю. Але завдяки небайдужим людям вони змогли подолати труднощі та навчилися ділитися тим, що мають. Герої фільму – представники різних етнічних спільнот України, яких об‘єднує бажання допомагати всім, хто потребує їхньої допомоги. Щоб допомогти, для них неважливі колір шкіри, етнічність чи віросповідання людини.

 

Започаткований у серпні 2021 року до 30-ої річниці Незалежності України, проєкт ДЕСС «30 років спільнодії, 30 років спільнотворення» розповідає історії про те, як різні етнічні та релігійні спільноти України допомагають людям не лише в межах своєї спільноти, а всім, незалежно від їхньої етнічної чи релігійної ідентичності. Запрошуємо почитати ці особливі історії, а також надсилати ДЕСС інформацію про нові добрі справи.

Лінки на відео Суспільного «Наділені добром» та проєкт ДЕСС «30 років спільнодії, 30 років спільнотворення» у коментарях.

#30РоківСпільно

#Наділенідобром

Текст та фото – офіційна сторінка ДЕСС у Facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень