A A A K K K
людям із порушенням зору
Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації

У Вашингтоні відбувся український молитовний сніданок за участю політиків і дипломатів

Дата: 17.02.2022 16:20
Кількість переглядів: 117

9 лютого у Вашингтоні відбувся український молитовний сніданок. У зв’язку з загрозою вторгнення російських військ в Україну, в столиці США зібралась українська діаспора з усіх частин Америки та американські друзі, щоб об’єднатися в молитві за збереження миру та добробуту в Україні, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Вaptyst.com.

Молитовний сніданок відбувся в одному з готелів в передмісті Вашингтону. Разом зібралися політики, управлінці, релігійні діячі, представники Всеукраїнської Ради церков, діаспора, представники благодійних організацій та місій.

На заході також побували представники Палати Представників, Сенату та оборонних відомств США які відстоюють Українські інтереси та протидіють російській агресії.

Почесними гостями були дружина директора НАСА Грейс Нельсон, спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017-2021) Курт Волкер, посол України в США Оксана Маркарова та інші впливові особи США.

Молитву звершили єпископи різних конфесій України та Сполучених Штатів Америки. Після чого всі разом заспівали духовий гімн України “Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень