A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Сьогодні День Незалежності держави-міста Ватикан

Дата: 11.02.2022 15:09
Кількість переглядів: 131

Рада національних товариств Вінниччини висловлює вітання та вдячність з нагоди свята Надзвичайному та Повноважному послу України у Ватикані Андрію Юрашу!
 

                                                              Шановний Андрію Васильовичу!

Користуючись нагодою, висловлюємо Вам свою повагу!

Щиро вітаємо Вас із святом 11 лютого - Днем Незалежності держави-міста Ватикану. Ми добре цінуємо усю Вашу копітку, вагому та відповідальну працю у якості Надзвичайного та Повноважного посла України у Ватикані, щоб між нашими державами щодня лише міцнішали мости дружби, поглиблювалась співпраця, офіційно-ділові та морально-духовні, культурно-соціальні відносини, встановлювалась «народна дипломатія».

Тисячолітня історія Ватикану теж повна драматичних епізодів боротьби за незалежність, відстоювання свободи держави й особистості. Тому ми дуже добре бачимо, яких зусиль докладає зараз глава Держави Ватикану Папа Римський задля того, аби в Україні врешті настав мир та припинилось кровопролиття й ворожа агресія. Як понтифік щоразу закликає молитись за мир у нашій Батьківщині вірян усієї земної кулі. Українці, незалежно від віку, соціального статусу та віросповідання, щиро вдячні Папі Римському за це.

Ми чудово розуміємо, яких зусиль особисто Вам та усьому вітчизняному дипломатичному корпусу, духовенству доводиться докладати, аби Ваші колеги у Державі Ватикан завжди були в курсі нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні і отримували лише достовірну, правдиву та об’єктивну інформацію задля цього. Тому нині кожне слово на підтримку нашої держави – без перебільшення на вагу золота! Велика Вам за це подяка.

Із величезною цікавістю ми ознайомились із Вашим останнім інтерв’ю у виданні «Релігійно-інформаційна служба в Україні», де Ви окреслили напрямки та перспективи співпраці між Державою Ватиканом та Україною, кульмінацією яких може стати у перспективі візит Папи Римського до нашої країни. Впевнені, що у Вас все неодмінно вийде, і Вам та Вашим колегам з дружньої нам Держави Ватикану вдасться вписати нову славетну сторінку у історії Незалежної України та Держави Ватикану, їхньому духовному, культурному, релігійному та соціальному житті та дружбі.

Тож побажаємо Державі Ватикану та її очільнику – Папи Римському добра, щастя та процвітання, довгих років життя, здоров’я та прогресу на усіх поприщах, а Вам особисто нових успіхів на дипломатичній службі, миру та злагоди у Вашому домі, серці та душі!

З повагою!

 

Голова громадської організації                                                          Начальник управління
«Рада національних товариств Вінниччини»
                              у справах національностей
Нарсіа МЕРАБІ
                                                                                                та релігій Вінницької
                                                                                                                                  облдержадміністрації
                                                                                                                                  Ігор САЛЕЦЬКИЙ           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень