A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Рада Національних Товариств Вінниччини вдячна Союзу українців Румунії за підтримку нашої країни

Дата: 07.02.2022 11:28
Кількість переглядів: 100

Рада Національних Товариств Вінниччини щиро вдячна Союзу українців Румунії за всебічну підтримку нашої країни, сприяння у розвитку української культури, мови та літератури, допомогу нашим землякам за кордоном.

Нагадуємо, що нещодавно Союз українців Румунії висловив підтримку українському уряду та народу у нинішній боротьбі за Незалежність, цілісність та недоторканість території країни. Також Союз українців Румунії провів декілька дуже важливих культурних заходів з популяризації української культури, мови та літератури. Це конкурс на кращого вчителя української мови, а також 29-й Фестиваль колядок, традицій та зимніх звичаїв українців.

Народна мудрість вірно каже – справжній друг пізнається лише в біді. Тож нині у важкі часи нашої країни такі дружні та братерські вчинки роблять саме справжні вірні друзі! І ми чудово розуміємо, яких зусиль докладають румунські українці задля допомоги своїй Батьківщині.

Зі свого боку Рада Національних Товариств Вінниччини теж продовжуватиме всебічну підтримку усіх національно-культурних товариств Вінницької області, сприятиме подальшому розвитку зв’язків, співпраці, взаємопідтримки та взаємодопомоги між українцями по усі боки кордону нашої держави та в усіх країнах світу, де є наша діаспора. Бо де б ми не були, де б не мешкали в нас усіх є спільний дім - Україна, добробут та благополуччя якого треба завжди лише берегти та примножувати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень