A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Ветерани-фронтовики навчатимуть вінничан азам військової справи та захисту України

Дата: 04.02.2022 14:10
Кількість переглядів: 109

З 7 лютого у Вінниці розпочнуться дебютні спецкурси для усіх бажаючих оволодіти початковою військовою підготовкою. Їх проводитимуть освітньо-аналітичний центр допомоги ветеранам АТО/ООС, членам їх сімей та сім'ям загиблих, Управління у справах ветеранів війни Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, відділ у Вінницькій області Міністерства ветеранів України, діючі військовослужбовці та громадські організації учасників АТО-ООС. 

Учасники курсів матимуть змогу в теорії та на практиці дізнатись, як безпечно поводитись зі зброєю та навчитись влучно стріляти, що робити під час обстрілу, бою у місті, полі, лісі, загрозу вибухонебезпечних предметів, як правильно максимально швидко й ефективно надавати першу медичну допомогу при різноманітних пораненнях та травмах тощо. Звісно, ці знання неабияк можуть стати у пригоді й у мирному житті.

Недаремно на курси вже записались не лише чоловіки, а й жінки, слухачі різного віку та соціального статусу. Ну а для тих, хто дуже давно носили військову форму, курси є гарною можливістю пригадати та поновити старі знання та вміння. До речі, курси безкоштовні!

- Ці заняття для усіх бажаючих, хто не брав участі у бойових діях і бажає знати більше про захист Батьківщини. Усі напрямки підготовки будуть викладати учасники бойових дій з досвідом, - повідомляється на сторінці Ветеранського простору Вінниці у Фейсбук. -  Місце проведення: вул. Єрусалимка, 8, м. Вінниця. Довідки за телефоном: 0679594065.

Дебютні групи вже сформовані. Заняття розпочнуться з наступного тижня. Організатори курсів запевняють, що обов’язково проводитимуть такі заходи й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень