A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

«Змінюючи одне життя, ми змінюємо цілий світ!» ‒ у цьому впевнені волонтери доброчинного фонду ADRA Ukraine.

Дата: 02.02.2022 13:58
Кількість переглядів: 91

Всесвітній тиждень міжрелігійної гармонії (World Interfaith Harmony Week) був започаткований рішенням Генеральної Асамблеї ООН 20 жовтня 2010 року. Його щороку відзначають з 1 по 7 лютого.

З нагоди Всесвітнього тижня міжрелігійної гармонії ДЕСС щодня знайомитиме з історіями про те, як різні релігійні спільноти України допомагають усім, хто потребує допомоги – незалежно від їхніх релігійних поглядів. Це історії, що надихають і роблять Україну сильнішою.

Сьогодні історія перша – про волонтерів благодійного фонду ADRA Ukraine , що є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку.

«Змінюючи одне життя, ми змінюємо цілий світ!» ‒ у цьому впевнені волонтери доброчинного фонду ADRA Ukraine.

ADRA Ukraine бере активну участь у допомозі вимушено переселеним: допомагають з розміщенням, переїздом, працевлаштуванням.

З початку своєї діяльності у 1993 році в Україні, Фонд, завдяки підтримці донорів, реалізував близько 150 проєктів допомоги у 12 регіонах України. Понад півтора мільйони людей отримали матеріальну, соціальну та психологічну допомогу.

«Я віруюча людина і впевнений, що Бог є в кожній людині, і відкривається він по-різному. Мені відкрився через благодійництво», ‒ розповідає Артем Діхтярук, програмний директор благодійного фонду ADRA Ukraine.

Запрошуємо дізнатися більше про доброчинну діяльність волонтерів благодійного фонду ADRA Ukraine та інших релігійних спільнот України на ресурсі ДЕСС «30 років спільнодії, 30 років спільнотворення», що був започаткований у серпні 2021 року з нагоди 30-річчя Незалежності України (лінк у першому коментарі).

Якщо знаєте про доброчинні історії, які ще не представлені на нашому сайті, будь ласка, напишіть нам у коментарях або на скриньку spilno@dess.gov.ua!

Ми прагнемо створити якомога повнішу колекцію історій про те, як різні етнічні та релігійні спільноти України допомагають людям незалежно від їхньої етнічної чи релігійної ідентичності. І про те, як у незалежній Україні спільно творили добрі справи люди різної віри та різних етнічних культур.

За матеріалами сторінки Державної служби України з етнополітики та свободи совісті у Фейсбук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень