A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

У телецентрі «Олівець» відкрито постійну інтерактивну експозицію про етнічні спільноти України

Дата: 22.12.2021 11:52
Кількість переглядів: 138

За матеріалами Фейсбук-сторінки ДЕСС

21 грудня 2021 року у відкритому просторі телецентру «Олівець» презентовано постійну інтерактивну експозицію про етнічні спільноти України. Основою експозиції стали роботи 24 представників етнічних спільнот із 9 регіонів України, які були героями двох сезонів медіапроєкту Суспільного «Відтінки України» – документальної програми, що розкриває унікальні таланти людей, які належать до різних етнічних спільнот України.

Над створенням програми працювали Координаційний центр мовлення національних меншин Суспільного та регіональні команди з Одеси, Закарпаття та Буковини. Відкриття експозиції стало можливим за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Експозиція – це простір для діалогу. Вона має на меті розповісти про різні етнічні спільноти, для яких Україна стала рідною домівкою. Реалізуючи медіапроєкт, команда Координаційного центру мовлення національних меншин сформувала колекцію творчих надбань і цікавих фактів.

У відкритті експозиції узяв участь Ігор Лоссовський, заступник Голови Державної служби України з етнополітики та свободи совісті (ДЕСС). Голова ДЕСС Олена Богдан брала участь у роботі експертної групи з планування експозиції.

Загалом Медіапроєкт «Відтінки України» охоплює понад 40 історій. Наразі в експозиції представлено 26 експонатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень