A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

КРЦ представить ексклюзивний документальний фільм «Поверніть мого тата!» у Вінниці

Дата: 16.12.2021 13:48
Кількість переглядів: 146

За матеріалами: https://ctrcenter.org/uk/news/7396-anons-krc-predstavit-eksklyuzivnij-dokumentalnij-film-povernit-mogo-tata-u-vinnici

У вівторок, 21 грудня о 14-30, у Вінниці, у хабі «Місто змістів» Кримськотатарський Ресурсний Центр презентує ексклюзивний документальний фільму «Поверніть мого тата!», який піднімає одну з найактуальніших і найболючіших тем сучасності: дитинство без батька.

Кількість людей, позбавлених волі у рамках політично мотивованих справ, продовжує збільшуватись з кожним роком в окупованому Криму. Уже понад 200 дітей змушені рости без рідного батька, без його щоденної підтримки та піклування.

Команда Кримськотатарського Ресурсного Центру сподівається і робить все, щоб найближчим часом кожна дитина в окупованому Криму могла обійняти свого батька і по-справжньому радіти кожному дню дитинства.

Для досягнення цієї мети Кримськотатарський Ресурсний Центр створив короткометражний документальний фільм «Поверніть мого тата!».

У нашій картині ми зібрали історії дітей, чиїх батьків посадили чи насильно викрали після окупації Криму. Деякі з них бачили жорстоке затримання своїх батьків і тепер мають одне прохання: «Поверніть мого тата!».

Захід проводитиметься з урахуванням усіх карантинних обмежень та за наявності зеленого COVID-сертифіката.

Організатори: Кримськотатарський Ресурсний Центр, КП «Інститут розвитку міст» та ГО «Ветан» за підтримки Посольства Німеччини в Україні.

Адреса: м. Вінниця, вул. Пушкіна 11

Контакти: ctrc@ctrcenter.org, +380678359294, +380688410534

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень