A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Предстоятель Православної Церки України з першосвятительським візитом відвідав м. Вінницю

Дата: 05.05.2021 10:05
Кількість переглядів: 254

4 травня 2021 року у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Вінниці відбулося урочисте богослужіння на честь Пасхи Христової та з нагоди 25-річчя архієрейської хіротонії керуючого Вінницько-Барською єпархією ПЦУ митрополита Вінницького і Барського Симеона.

Божественну літургію очолив Предстоятель Православної Церкви України, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

По завершенню Літургії та хресної ходи навколо собору Блаженніший Митрополит Епіфаній привітав Владику Симеона з ювілеєм його Архіпастирського служіння. Також Предстоятель відзначив митрополита Симеона орденом святого великомученика Юрія Переможця і подарував богослужбову просфору та панагію на молитовну пам'ять.

Від імені голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова митрополита Симеона привітав начальник управління у справах національностей та релігій Ігор Салецький.

"Своєю життєвою позицією та мудрістю Ви здобули велику шану та повагу серед віруючих нашого краю. Ваша відповідальність, виваженість, духовний досвід та невтомна праця на благо Церкви і України може слугувати для кожного з нас зразком".-наголосив у вітальному слові Ігор Салецький

Митрополит Симеон висловив вдячність усім за теплі слова вітання та молитви.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень