A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вітаємо КРАСНЕР Цілю Аронівну з високою державною нагородою України орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

Дата: 25.09.2020 14:52
Кількість переглядів: 354

Указом Президента України від 21 серпня 2020 року № 335/2020 державною нагородою України орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено голову Вінницького відділення громадської організації «Асоціація євреїв – колишніх в’язнів гетто та нацистських концтаборів», колишню ув’язнену гетто нацистського концтабору Краснер Цілю Аронівну.

За дорученням голови облдержадміністрації 25 вересня в приміщенні обласного єврейського благодійного центру «Хесед-Емуна», Краснер Цілі Аронівні вручено орден та «Почесну грамоту» обласної державної адміністрації та обласної Ради за багаторічну активну діяльність у громадському житті міста і області, внесок у дослідження історичних подій щодо Праведників народів світу на Вінниччині та трагедії єврейського народу у роки Другої світової війни з нагоди 85-ти річчя з дня народження.

Зі словами привітань виступили начальник управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації Ігор Салецький та голова обласного єврейського благодійного центру Володимир Боржемський.

P.S. Краснер Ц.А. пережила важкі роки голокосту. Дитиною пізнала усі жахи воєнного лихоліття, були в’язнем гетто. Дякуючи Господу Богу та небайдужим людям її було врятовано. Все своє життя вона присвятила вивченню та збереженню історичної пам’яті про роки голокосту, прикладала багато зусиль щодо гідного вшанування подвигу Праведників народів Світу. Сьогодні своїм життєвим прикладом надихаєте молоде покоління до вивчення історії задля того, аби більше ніколи людство не зазнало жахів голокосту.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень